Project Description

Intraceuticals

Intraceuticals

Terapija temelji na revolucionarni hiperbarični kisikovi tehnologiji, ki omogoča, da z vitamini obogatena hialuronska kislina prodre skozi povrhnjico in globinsko navlaži in obnavlja kožo. Tretma zagotavlja neprimerljive rezultate, kot so takojšnje glajenje obraznih gubic, napetost in navlaženost kože, brez strahu pred rdečino ali draženjem. Izjemni rezultat je viden že takoj po prvi terapiji, priporoča pa se 6 terapij z uporabo pripadajoče kozmetike.

115 € – Tretma je namenjen glajenju drobnih črt in gub, hkrati pa izredno izboljša navlaženost in napetost kože. Zahvaljujoč hialuronski kislini in vitaminom, ki bodo prodrli globoko v kožo, bo vaš izgled že po prvem tretmaju mlajši in sijoč.

490 € (Paket 3 tretmajev + kozmetika za domačo uporabo kot podpora tretmajem)   – Za najboljšo učinkovitost priporočamo ponovitve tretmajev enkrat tedensko v naslednjih treh tednih.

890 € (Paket 6 tretmajev + kozmetika za domačo uporabo kot podpora tretmajem)   – Za najboljšo učinkovitost priporočamo ponovitve tretmajev enkrat tedensko v naslednjih šestih tednih.

125 €  –  S pomočjo tretmaja bo vaša polt postala svetlejša, zahvaljujoc alfa arbutinu in skoncentriranemu C vitaminu pa se bo zmanjšala tudi intenzivnost pigmentnih madežev. Hialuronska kislina in vitamini bodo poskrbeli za glajenje gubic ter napetost vaše kože.

510 € (Paket 3 tretmajev + kozmetika za domačo uporabo kot podpora tretmajem)   – Za najboljšo učinkovitost priporočamo ponovitve tretmajev enkrat tedensko v naslednjih treh tednih.

920 € (Paket 6 tretmajev + kozmetika za domačo uporabo kot podpora tretmajem)   – Za najboljšo učinkovitost priporočamo ponovitve tretmajev enkrat tedensko v naslednjih šestih tednih.

60 eur – Argirelin, kot ključna sestavina tega seruma, bo poskrbel za zmehčanje obraznih mimičnih gub na čelu, okoli oči in ust. Kot dodatek k tretmajem Rejuvenate, Opulence ali Booster.

85 eur – Kot samostojni tretma mimičnih področji obraza.

95 €  –  Izjemni tretma bo naredil konec vašim težavam z aknami in mastno kožo. Fitosfingozin bo poskrbel za uravnavanje izločanja sebuma v koži in preprečil razvoj bakterij v koži, ki so razlog za vnetja (akne). Hialuronska kislina bo kožo navlažila, vitamini, aloe vera in zeleni čaj pa jo bodo pomirili in odpravili rdečino.

570 € (Paket 6 tretmajev + kozmetika za domačo uporabo kot podpora tretmajem)  – Za najboljšo učinkovitost priporočamo ponovitve tretmajev enkrat tedensko v naslednjih šestih tednih.

Intraceuticals je več kot nega. Kombinacija kisika pod pritiskom in modificirane hialuronske kisline ustvari viden rezultat, ki ga lahko občutite in vidite TAKOJ. Dodaten učinek – aplikacija kisika pod pritiskom poveča absorpcijo INTRACETICALS INFUSION, ki pomaga koži uskladiščiti vlago in obdržati nivo hidratacije.

Rezerviraj zdaj

Naročite se na e-novice

    Pozornost usmerite proti sebi! Vzemite si čas zase, zaslužili ste si ga!
    NAROČI SE ZDAJ!