Project Description

Nega obraza Biologique Recherche

Nega obraza Biologique Recherche

Več kot 40 let strasti

Yvan, Josette in Philippe Allouche, biolog, fizioterapevtka in zdravnik, so pred več kot 40 leti v Parizu ustanovili Biologique Recherche. Vizija blagovne znamke je bila razviti učinkovine za strokovnjake, ki so bili nezadovoljni z obstoječimi kozmetičnimi izdelki na tržišču.

Danes je znanstvena osnova Biologique Recherche cenjena po svoji osupljivi učinkovitosti, ki temelji na kliničnem pristopu do lepotne nege z uporabo čistih, koncentriranih, surovih sestavin kot tudi inovativnih in natančnih protokolov in postopkov.

Tretmaji

Inovativne obrazne nege združujejo revolucionarne izdelke z naprednimi tehnikami pomlajevanja in preoblikovanja kože.

Regeneracijska in revitalizacijska nega povrhnjice, primerna za vsa tipe kože. Naravno ravnovesje vašega obraza, vratu in dekolteja bo obnovljeno, koža pa zglajena in sijoča. Soin Hydréclat.

Soin Hydréclat   – Hidratantna nega za bolj prefinjeno polt je primerna za vsa trenutna stanja kože. Tekstura kože na obrazu, vratu in dekolteju bo učvrščena in sijoča.

Soin Masque Exfoliant P50 Visage  –  Nega za piling in obnovitev zadebeljene kože in mikro neravnin. Koža obraza, vratu in dekolteja bo zglajena, gladka in sijoča.

Soin Biosensible  – Nega, ki omogoča stabilizacijo posebej občutljive ali reaktivne kože. Koža obraza, vratu in dekolteja bo sijoča in pomirjena.

Soin Sébo-Rééquilibrant – Nega, ki regulira izločanje sebuma in razstruplja mastno ali aknasto kožo. Koža obraza, vratu in dekolteja bo čista, enotnega tena in z manj vidnimi porami.

Soin Tâches Pigmentaires  – Nega kože, ki izenačuje ten in preprečuje nastanek in zmanjšuje pojav pigmentacijskih madežev. Za vsa trenutna stanja kože. Koža vašega obraza, vratu in dekolteja bo izenačena in osvetljena.

Soin Masque aux Acides de Fruits  – Nega kože, namenjena pilingu in obnavljanju nagubane, uvele in zadebeljene kože. Koža vašega obraza, vratu in dekolteja bo očiščena in zglajena.

Soin Restructurant et Lissant–  Nega za obnovo povrhnjice in bolj napeto kožo vseh stanj. Zaradi drenažnega učinka tretmaja bo koža obraza, vratu in dekolteja gladka in napeta.

Soin Lift C.V.S. – Piling in lifting nega v kombinaciji s tehnikami učvrščevalnega modeliranja zrele kože. Koža bo zglajena, rafinirana in napeta.

Soin MC110. – Nega za zmanjševanje finih linij in gub uvele kože. Koža obraza, vratu in dekolteja bo tonirana in prenovljena. Priporočajo se trije tretmaji v razmiku enega tedna, ki mu sledi tretma enkrat na vsake tri mesece.

Soin Oxygénant VIP O2 – Revolucionarna nega združuje inovativno mikro-masažno tehniko in produkt, zasnovan z Biologique Recherge Specifičnim Oksigenacijskim Kompleksom,ter sestavinami, ki kožo ščitijo pred zunanjimi agresorji.

Aktivne sestavine bodo pomagale vašim celicam k boljšemu “dihanju”, stimulirale epidermis k oksigenaciji tkiva in pripomogle k razstrupljanju kože.

Vaša polt bo zasijala v vsej svoji lepoti.

Soin Cryo 3R – Kombinirana nega, pri kateri uporabimo Cryo palčke z razstrupljevalnim in regenerativnim učinkom, za Trenutna stanja zrele in devitalizirane kože. Idealna nega proti zastajanju vode na predelu pod očmi. Koža vašega obraza, vratu in dekolteja bo popolnjena in zdrenirana.

Nega je odlična alternativa polnilom. S svojim neinvazivnim delovanjem v hipu deluje kot lifting. Nega poskrbi za zmanjšanje gubic in gub na obrazu, koži povrne prožnost in čvrstost, obrazne linije so izrazitejše, koža pa dobi naraven sijaj. Povečuje čvrstost in gostoto kože, spodbudi obnovo celic ter proces rehabilitacije kožnih celic. Tekstura kože postane gladka, enakomerna in bleščeča. Maska Seconde Peau vsebuje visok delež hialuronske kisline ter nanovlakna, ki med tretmajem globinsko prodrejo v kožo.
Priporočamo 3 terapije v enotedenskih razmikih.

Nega prilagojena vašemu trenutnemu stanju kože v kombinaciji z elektroporacijo, s katero dosežemo večjo propustnost zgornjega (epidermalnega) dela kože in tako povečano bioraspoložljivost seruma z visoko koncentracijo aktivnih sestavin.

Koža vašega obraza, vratu in dekolteja bo popolnoma napeta in pomlajena.

 Soin Triple Lift avec Remodeling Face® – Nega namenjena obnavljanju kože, izboljšanju tonusa in glajenju gubic za zrelejšo kožo, sestavljena iz kar treh neg obraza.

Popoln lifting vašega obraza, vratu in dekolteja.

Toleskin nega obraza bo vašo kožo popolnoma pomirila, zmanjšala njeno občutljivost, srbenje in neugodje.
Namenjena je kožam v krznih stanjih in izredno suhim kožam.
Z redno uporabo Toleskin produktov no koža postala bolj odporna, manj razdražena, njena povrhnjica pa bolj gladka, brez rdečice in suhih predelov.

Module Booster Remodeling Face –  Inovativna bioelektrična nega, ki združuje moč treh vrst električnih tokov (galvanski tok ter toka srednje in visoke frekvence) za takojšnji in trajni rezultat.

Module Co-Facteurs Biologique Recherche – Za še intenzivnejši rezultat se priporoča, da v svojo izbrano nego vključite predhodno pripravljeno masko, ki se prilagaja obliki vašega obraza in zagotavlja edinstven in intenziven tretma.

Skrivnost naših izdelkov

Pristnost in učinkovitost sta v središču vizije Biologique Recherche. Razvijajo zmogljive izdelke z izjemnimi lastnostmi:

  • Visoka koncentracija (od 20 do 90 odstotkov v večini izdelkov) botaničnih, morskih in bioloških izvlečkov dela izdelke izjemno učinkovite.
  • Odsotnost umetnih dišav v vseh izdelkih, zaradi česar so odlična izbira za občutljivo kožo, nagnjeno k alergijam.
  • Hladna obdelava sestavin, ki ohrani prvotno strukturo aktivnih sestavin.
  • Izdelki so zasnovani tako, da se dopolnjujejo med seboj. Edinstveni tretmaji temeljijo na izvirnih tehnikah za takojšnje, opazne rezultate.
Rezerviraj zdaj

Naročite se na e-novice

    Pozornost usmerite proti sebi! Vzemite si čas zase, zaslužili ste si ga!
    NAROČI SE ZDAJ!