Vedno z veseljem pridem v salon, kjer vlada prijetno vzdušje. Še bolj pomembno pa je,da se z nego obraza pri Jasni popolnoma sprostim in uživam v neverjetni masaži in njenih čudovitih rokah. Rezultati so zelo dobri. Se vidimo naslednjič….

Urša, 45 let

Z veseljem lahko pohvalim Jasnine zlate roke in izjemno profesionalen odnos. Z rezultati sem vedno zadovoljna.

M,51 let

V salon Shape hodim že 6 let. Zelo sem zadovoljna tako z Intraceuticals,kot z Biologique Recherche nego. Pri Ani je vedno zelo prijetno, tako da se zelo sprostim. Moja koža pa je vedno napeta in spočita. Priporočam tudi nakup produktov in vsaj 1x mesečno obisk v najboljšem salonu

Karmen, 34 let

Navdušena sem nad pristopom, znanjem in nadvse prijetno in sproščujočo atmosfero. Prvič v živjenju sem 100% zadovoljna in vem, da je vsak vložen evro dobra investicija.

Adriana, 34 let

Po negi obraza pri Ani, me znanci vedno znova sprašujejo , ali sem bila na botoxu

Barbara, 40 let

Odlična izkušnja , crkljanje tako za telo kot dušo. Prav zaradi tega se vedno veselim naslednjega termina.

Simona, 38 let

Sama sem testirala kar nekaj kozmetičnih tretmajev visokega razreda, pri čemer je bil efekt vedno kratkotrajen. Intraceuticals ob mesečni ali dvomesečni frekvenci naredi ogromno razliko, ki jo opazijo tudi prijateljiceJ Poleg tega je Ana kot oseba izjemno karizmatična, in nega pri njej ni le kozmetični tretma, temveč celostna izkušnja, nabita s pozitivno energijo. Po priporočilih salon obiščejo tudi prijateljice.

Saša,35 let