Project Description

Zelens

Zelens

Zelens je leta 2005 ustanovil dr. Marko Lens, svetovna avtoriteta na področju staranja kože in kožnega raka. Zelens ponuja visoko zmogljivo nego kože, narejeno na podlagi znanstvenih dokazov.

NAŠI IZDELKI SO KOMBINACIJA ZNANOSTI IN NARAVE

Dr. Lens je združil visokotehnološke sestavine z učinkovitimi rastlinami, ki imajo močne lastnosti proti staranju in hkrati zdravilne lastnosti.

ZELENS FORMULE SO EDINSTVENE

Zelens formule se ne osredotočajo le na eno samo glavno sestavino. Vsi elementi so skrbno izbrani, podprti z znanostjo, in združeni v formulo za boljše delovanje. Samo natančno ravnovesje in sinergijsko delovanje vseh sestavin lahko učinkovito sproži celične procese, potrebne za regeneracijo in obnovo kože.

KLINIČNO DOKAZANO – VEDNO PREGLEDNO

Vsak izdelek Zelens je del strogih kliničnih preskušanj priznanih inštitutov. Preizkušen po najvišjih standardih, je vsak izdelek, ki ga izberete, naložba v vašo kožo.

PROFESIONALNI TRETMAJI

Tretmaji so kombinacija radiofrekvence, ultrazvoka, fototerapije in izjemno visoko učinkovitih pripravkov,ki so namenjeni izključno profesionalni uporabi.

 Večdimenzionalna nega obraza proti staranju

Značilna večdimenzionalna nega, ki kljubuje starosti, edinstveno zasnovana za spodbujanje obnove in prenove kože. Ta napredna nega združuje ultrazvok, radio frekvenco, svetlobno terapijo in visoko zmogljivo profesionalno nego kože za podporo sinhronizaciji naravnega cirkadianega ritma kože. Pomaga zmanjšati vidne znake staranja kože in razkrije sijočo, mladostno kožo.

Idealno za:

 • kožo z znaki staranja
 • zrelo kožo.

Dolžina nege: 90 minut

Cena: 220 eur

Nega za oblikovanje & utrjevanje

Večdimenzionalna lifting nega, posebej zasnovana za zategnitev, učvrstitev in redefiniranje kože. Ta oblikovalna nega obraza temelji na sinergiji med ultrazvočnim dvigom in naprednim profesionalnim sistemom za nego kože. Kombinira edinstveno mešanico močnih peptidov z rastlinskimi učinkovinami, ki spodbujajo naravno proizvodnjo kolagena in krepijo osnovno strukturo kože.

Idealno za:

 • zrelo kožo
 • kožo, ki je izgubila čvrstost in elastičnost
 • kožo, ki ji je treba povrniti prožnost in mladosten videz.

Dolžina nege: 60 minut

Cena: 170 eur

Obnovitvena nega za kožo, poškodovano zaradi zunanjih vplivov in stresa

Odlična poživljajoča nega, ki zagotavlja takojšen vnos kisika in energije v kožo, hkrati pa pospešuje proces razstrupljanja in ščiti pred negativnimi vplivi onesnaženega  zraka.

Ta visoko zmogljiva nega obraza napolni kožo z vnosom močnih učinkovin, ki v sinergiji s svetlobno terapijo pomagajo obnoviti vitalnost in naraven, zdrav sijaj kože.

Idealno za:

 • utrujeno, pusto in stresu podvrženo kožo
 • kožo, utrujeno zaradi premagovanja časovne razlike
 • kožo, izpostavljeno onesnaženosti zraka
 • kožo brez sijaja

Dolžina nega: 60 minut

Cena: 170 eur

Nega obraza z radio frekvenco

Multipolarna radiofrekvenčna nega obraza, namenjena vidnemu dvigovanju in zategovanju kože. Ta ciljni nekirurški lifting obraza s toploto sproži naravno proizvodnjo kolagena v koži. Pomaga izboljšati čvrstost in elastičnost kože ter zmanjšuje videz drobnih linij in gub.

Za največji učinek je priporočljivih od 4 do 6 tretmajev v kombinaciji z individualnim programom  nege kože.

Idealno za:

 • povešeno kožo
 • zrelo kožo
 • doseganje mladostnega videza.

Dolžina nege: 30-45min

Cena: 130 eur

Nega za obnovo in osvetlitev kože

Vrhunska nega za obnovo kože z uporabo kliničnega črnega pilinga, formuliranega z 10 različnimi kislinami, zmešanimi v osnovi obogateni s šoto. Zasnovana je tako, da obnovi kožo z minimalnim časom okrevanja, večnamenski piling pa izboljša teksturo kože, izenači ten kože, posvetli temne lise in zmanjša videz drobnih linij in gub. Pomaga obnoviti naravni sijaj kože in doseči bolj gladko, mlajšo polt.

Lahko se izvede kot enkratna nega za takojšnji rezultat ali kot več tretmajev, prilagojenih individualnim težavam s kožo.

Idealno za:

 • kožo s pigmantacijskimi madeži in neenakomernim tenom
 • gube in fine linije
 • kožo z nepravilno teksturo
 • kožo, nagnjeno k aknam.

Dolžina nege: 25 minut

Cena: 110 eur

Rezerviraj zdaj

Naročite se na e-novice

  Pozornost usmerite proti sebi! Vzemite si čas zase, zaslužili ste si ga!
  NAROČI SE ZDAJ!